Hódmezővásárhely, József Attila utca 3.
+36 (62) 535-470
+36 (62) 535-471

Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a Metrimed Kft.-nél

  • a kedvezményezett neve: Metrimed Orvosi Műszergyártó Kft.
  • a projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a Metrimed Kft.-nél
  • a szerződött támogatás összege: 14 934 700 Ft
  • a támogatás mértéke: 100%
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A Metrimed Kft. 1990 óta működik, magyar magánszemélyek tulajdonában. A Metrimed Kft. térd- és csípőprotézisek, illetve a beépítéshez szükséges orvosi eszközök gyártásával foglalkozik, ebből adódóan vevői állami és magánkórházak. A cég törekszik arra, hogy mind a magyar, mind a külföldi piacon jelen legyen, és stabil szereplő maradjon.

A cég széles körben kívánja bevezetni a rugalmas foglalkoztatást, amely a munka és magánélet jobb összehangolása mellett alkalmat ad a vállalat vezetésének a belső működés áttekintésére, a belső együttműködés és a teljesítmény értékelés fejlesztésére, az erőforrásokkal való gazdálkodás fejlesztésére. Ehhez kapcsolódóan lehetőség nyílik piaci a stratégia pontosítására, a belső működési rend fejlesztésére.

Az eszközpark kiegészítése szükséges ahhoz, hogy a munkavállalók távoli munkavégzése megfelelően működhessen (laptopok, táveléréses nyomtató és a hozzá kapcsolódó rendszer beüzemelése).

A projekt keretében megvalósított munkaszervezési kultúra javítása segíti a munkavállalók, különösen a munkavállalást állapotával/helyzetével nehezen összeegyeztetni tudó munkavállalók körében, az egyedi igényeinek jobb kielégítését, a munkafolyamatok szervezettségének növelésével, az egyedi, sajátos helyzetek rendszerbe illesztett, generális figyelembe vételével. Ezzel a munkavállalók számára tartósan biztosított az egyedi helyzet figyelembe vétele.

A projekt eredménye a 13 db átalakított munkakör, 18 fő dolgozó, 3 új foglalkoztatási forma, a felső vezetés, a középvezetés és a dolgozói szinten, valamint az irodai munkaterületen. További eredmények, a dolgozói elégedettség növelése, a motiváció és lojalitás erősítése, új munkakultúrák meghonosodása, a vezetői gondolkodásmód és attitűd fejlődése, a munka-magánélet egyensúly erősödése.

  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.02.28.
  • projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00084
november 2, 2017