Hódmezővásárhely, József Attila utca 3.
+36 (62) 535-470
+36 (62) 535-471

Az ÚJ SZÉCHENYI TERV által valósult meg a METRIMED Orvosi Műszergyártó Kft. kollégáinak képzése.

A METRIMED Orvosi Műszergyártó Kft. (6800 HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, József A. u. 3.) 1988. július 1-én került alapításra. A cég főbb tevékenysége a csípőízületi, térdízületi és gerincrögzítő implantátumok, valamint ezek beültető készleteinek és egyéb orvostechnikai eszközök fejlesztése, gyártása és forgalmazása. Az termékek gyártása auditált minőségirányítási rendszerben történik, az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 13485:2012 szabványoknak megfelelően, valamint jogosultak a CE jelzet viselésére. A protézisek csomagolása zárt, modern aszeptikus térben, szigorúan ellenőrzött, magas tisztasági fokon történik. Termékei révén a cég mind ortopédiai, mind traumatológiai területen széles körben, nemzetközileg ismert. A hosszú távú, eredményes vállalkozás garanciája a magas képzettségű szakembergárda, a széleskörű vevőkapcsolat, a magántulajdonon alapuló cégvezetés.

A Metrimed Orvosi Műszergyártó Kft. a TÁMOP-2.1.3.A-12/1 Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban című pályázat keretében a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0917 azonosító számú „A Metrimed Kft. Új Széchenyi Terv segítségével történő megtérülő befektetése munkatársai kompetenciafejlesztése révén” című projektben támogatott képzéseken vettek részt a Metrimed Orvosi Műszergyártó Kft. munkatársai.
A képzések célja, hogy munkatársaink egyéni kompetenciáit fejlesszük, így megőrizzük és növeljük cégünk versenyképességét. Munkatársaink fejlesztése által nagyobb szakértelemmel tudjuk partnereink, ügyfeleink igényeit kiszolgálni és ezáltal partnereinkkel együtt hozzájárulni a régió fejlődéséhez.

Az oktatást a munkatársak érdekesnek és hasznosnak tartották, mert mindez nagyban hozzájárul a mindennapi feladatok, és kitűzött célok tudatosabb megvalósításához, valamint azért, mert a képzés keretein belül más oldalról is megismerhették a dolgozók egymást, ami hozzájárul a dolgozók közötti személyes, jó kapcsolat kialakításához és megőrzéséhez, mely hosszú távon is elősegíti a szoros együttműködést. A METRIMED Orvosi Műszergyártó KFT. az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében 6.815.000,- Ft összegű támogatást nyert. A cég dolgozói a megvalósult képzések által hatékony segítséget kaptak a cégvezetés és munkakultúra, valamint a nehéz piaci helyzetben való versenyképesség fenntartása kapcsán, mely nagymértékben járul hozzá a hatékonyabb munkavégzéshez.

May 4, 2017